reduir font ampliar font

Versió en català del web de Joan Castellà   Versión en castellano del web de Joan Castellà   English version of the web of Joan Castellà  


Servei a domicili

 

Verdures Ecològiques Joan Castellà > <b>SERVEI A DOMICILI</b> > Servei a domicili

QUÈ OFERIM?

Des del mes de novembre 1996, iniciem un servei a domicili, el qual consisteix en oferir les nostres verdures ecològiques que varien segons la temporada de l’any i tenim en compte els gustos del client. actualment, poden consultar el contingut de la caixa a rebre i acabar-la de perfilar.
La fruita que servim és del territori espanyol amb l’aval ecològic pertinent.


COM SABEM QUE ÉS ECOLÒGIC?

Nosaltres, com a productors de un producte que no està envasat, mostrem el certificat del ccpae www.ccpae.org on podem comprovar diferents dades com: la persona inscrita quin àmbit pertany,el seu número identificatiu, així com els productes autoritzats i també la data de validesa. En l’envàs de cartó en que ho servim hi han el segells identificatius, la fulla europea i el segell del ccpae.

Tot i que estem inscrits des de 1992, cada any tenim la inspecció per comprovar la traçabilitat de producte i la correcta aplicació de la normativa que des de l’Unió Europea ens marca.

En el cas de productes envasats aquests porten el segell de la fulla que indica que és un producte que esta finalitzat als països de l’Unió Europea i el segell del organisme de control del païs en qüestió

Recordin que com a consumidors tenen el dret de demanar que el producte estigui ben identificat com a producte ecològic.


QUINA VERDURA I FRUITA PODEM REBRE?

La verdura de la temporada, de les finques que cultivem i poden venir a visitar-nos els primers dissabtes de mes o bé seguir-nos per la pàgina web Com està l’hort ? i el Facebook.

La fruita procedeix de les zones productores del territori espanyol, tenint l’aval ecològic pertinent.

Però, molt important si alguna verdura o fruita no la volen rebre, ho substituïm per una altre que tinguem en aquell moment, per aquest motiu els facilitem una fitxa on ens ho poden indicar. 


PODEM SABER EL CONTINGUT DE LA CAIXA? PODEM FER MODIFICACIONS?

Si, el dilluns de la setmana que volen la caixa, reben un correu electrònic, indicant que poden fer la consulta del contingut de la seva caixa i fer les modificacions que segons la nostra producció els hi oferim.

La contrasenya que els facilitarem també els permetrà accedir a la zona privada i consultar la seva fitxa.


QUINS MODELS OFEREIXEN? QUIN PREU? QUINES POBLACIONS SERVEIXEN?

Verdures Ecològiques Joan Castellà > <b>SERVEI A DOMICILI</b> > Servei a domicili  

QUINA ASSIDUITAT?

És la que el client necessita, setmanal, quinzenal o bé ocasional.


EN CAS DE FER ALGUN CANVI?

Millor amb temps d’antelació, màxim 48 hores abans de rebre la caixa, pot indicar anul.lació de la caixa, canvi d’adreça d’entrega, canvi del dia de recepció etc...


SI ALGUN PRODUCTE NO ARRIBA EN CONDICIONS?

Agraïm ens ho indiquin el més aviat possible abans de 24 hores i en la propera comanda s’abonarà.


COM ES PAGA ?

Per domiciliació bancària, sempre desprès de servir la caixa de la setmana, depenen de l’entitat bancària pot tardar més o menys dies. Abans de qualsevol devolució del rebut bancari, posar-se en contacte amb nosaltres, ja que les despeses de devolució bancàries son importants i ens evitem alguna sorpresa innecessària.

Si tenen qualsevol altre dubte poden posar-se en contacte amb nosaltres

RECORDAR:

En cas d´anular-se la caixa quan ja l´ha recollit l´agència de transport, aquesta es cobrarà igualment però es desviarà a la Fundació Banc dels Aliments o Càritas.

L´empresa es reserva el dret de cobrar un suplement en cas que el repartidor hagi de passar vàries vegades per absència del client.

Per indicació del client es pot deixar la caixa davant la porta, a la porteria o a un veí.

Verdures Ecològiques Joan Castellà | 43870 Amposta(Tarragona)
Tel 977 702915 - Fax 977 700901 | correu electrònic | informació i avís legal