reduir font ampliar font

Versió en català del web de Joan Castellà   Versión en castellano del web de Joan Castellà   English version of the web of Joan Castellà  


Èxit de participació en la primera cata de tomàquets

El passat dissabte 9 de juny, va tenir lloc a la nostra finca la primera cata de tomàquets, on hi van poder participar més de 50 persones. Es van fer dues sessions, la primera a les 9.30 h i la segona a les 10.30h, per tal que els visitants puguessin passejar per l´hivernacle i fer les degustacions.

Verdures Ecològiques Joan Castellà > <b>NOTÍCIES</b> > Èxit de participació en la primera cata de tomàquetsEl passat dissabte 9 de juny, va tenir lloc a la nostra finca la primera cata de tomàquets, on hi van poder participar més de 50 persones.

Es van fer dues sessions, la primera a les 9.30 h i la segona a les 10.30h, per tal que els visitants puguessin passejar per l´hivernacle i fer les degustacions tranquil·lament. Es va oferir també a disposició dels visitants oli, vi, pa, olives i fruits secs, tot productes ecològics.

Al peu de cada tomaquera hi havia un plafó explicatiu amb el nom de la varietat, la productivitat, el calibre, etc. i un plat amb el tomàquet tallat a rodanxes per facilitar-ne el tast.

A la cata va assistir el director dels Serveis Territorials DAAM Terres de l´Ebre, sr. Josep Pere Vidal i Ferré, el regidor de Personal de l´Ajuntament d´Amposta, ser. Antoni Obalat i Martí i el tinent d´alcalde de l´Ajuntament d´Amposta, sr. Manel Ferré i Aixendri, entre altres.





Verdures Ecològiques Joan Castellà | 43870 Amposta(Tarragona)
Tel 977 702915 - Fax 977 700901 | correu electrònic | informació i avís legal